Back to top

Catering en Evenementen

Wij zijn verheugd om u een verscheidenheid aan catering- en evenementsopties aan te bieden om aan uw wensen en behoeften te voldoen. Bij ons heeft u de keuze uit Sushi, Fruits de Mer en Asian Cuisine om uw gasten te verrassen en te verwennen met de lekkerste gerechten.

Onze Sushi catering biedt u de mogelijkheid om te genieten van een uitgebreid assortiment sushi rolls en nigiri sushi van de hoogste kwaliteit. Onze sushi chefs bereiden de sushi ter plaatse en gebruiken alleen de meest verse ingrediënten om uw gasten te laten genieten van een heerlijke Japanse ervaring. Onze sushi catering is geschikt voor bedrijfsevenementen, feesten en recepties. U kunt kiezen uit verschillende pakketten, variërend van 50 tot 200 personen, tegen aantrekkelijke prijzen.

Als alternatief bieden wij ook een heerlijke Fruits de Mer catering. Onze verse zeevruchten, zoals kreeft, oesters, mosselen en garnalen, worden professioneel gepresenteerd en geserveerd. Met onze Fruits de Mer catering, zullen uw gasten genieten van een smaakvolle ervaring van de zee. Onze Fruits de Mer catering is geschikt voor een feestelijke receptie, een chique bedrijfsdiner of elk ander evenement. U kunt kiezen uit verschillende pakketten, variërend van 20 tot 100 personen, tegen een betaalbare prijs.

Catering en Evenementen

Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om te genieten van onze Asian Cuisine catering. Onze gerechten zijn geïnspireerd door de culinaire tradities van Azië. Uw gasten kunnen genieten van authentieke Aziatische smaken met onze verschillende gerechten, waaronder Pho, Pad Thai, Satay en Bao Buns. Onze Asian Cuisine catering is geschikt voor bedrijfsfeesten, bruiloften en andere evenementen. U kunt kiezen uit verschillende pakketten, variërend van 30 tot 150 personen, tegen redelijke prijzen.

Naast onze catering- en evenementsopties bieden wij u ook de mogelijkheid om te genieten van Private Dining. U kunt genieten van onze heerlijke gerechten in een exclusieve en intieme omgeving. Onze private dining is geschikt voor maximaal 20 personen en biedt u de mogelijkheid om te genieten van onze verschillende gerechten en drankjes, exclusief voor uw groep.

Wij zijn ervan overtuigd dat onze catering- en evenementsopties aan uw verwachtingen zullen voldoen en uw gasten zullen verrassen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om uw evenement te boeken.